ONS KLOPPEND HART... ATELIER, WERKPLAATS EN PRODUCTIE

Het kloppende hart van Hassing. Hier wordt op authentieke wijze nog alles met de hand gemaakt. Met liefde voor het vak en een scherp oog voor detail. Denk aan het handmatig verwerken van allerhande materialen.

We hebben de technische know-how om ingewikkelde patronen van de rug naar het zitkussen naadloos te laten doorlopen en unieke stikselpatronen te creëren. Ons productieproces omvat een naaiatelier, een houtafdeling voor skelet- en framebouw, en schuimverwerking, waardoor we hoogwaardige meubelstukken kunnen produceren.

KENNIS EN
AMBACHT LOPEN NAADLOOS IN ELKAAR OVER

Materiaalkennis

Wij begrijpen de nuances en eigenschappen van verschillende materialen en bepalen in overleg met de klant de beste aanpak voor het project.

Herstoffering

Of het nu gaat om een antiek meubelstuk of gewoon een geliefd item dat zijn glans heeft verloren, ontdek de magie van herstoffering en geef jouw meubels een tweede leven.

Naaiatelier

Hier komen vakmanschap en creativiteit samen en worden hoogwaardige stoffen met precisie omgezet in prachtige creaties.

Specials

Ontdek onze "specials", waar we creatieve stoffering op maat bieden en graag de uitdaging aangaan om unieke en opvallende projecten te realiseren die uw ruimte doen opvallen.

Unieke stiksels

Onze "unieke stiksels" vormen de belichaming van ambachtelijke kunst in stoffering. Elke steek vertelt een verhaal van precisie, zorg en aandacht voor detail.

Meubelconstructie

Onze vakmensen zetten in op robuuste en duurzame fundamenten, want we geloven dat de basis net zo belangrijk is als de stof die het siert.

ÉCHT ALLES IS TOT IN DE KLEINSTE DETAIL MET DE HAND GEMAAKT

Bijvoorbeeld in het naaiatelier waar mensen dagelijks met de hand stoffering bewerken. Bijzonder vakwerk dat om uitgebreide kennis vraagt.

Vakwerk als het gaat om aftekenen, knippen en stofverwerking.

Precisiewerk bij doorlopende patronen en de totale afwerking.

ZORGVULDIG OPGEBOUWDE KWALITEIT BEGINT IN HET FRAME

Echte kwaliteit herken je niet alleen aan de buitenkant, maar valt of staat met een stevig fundament. Topmeubilair onderscheidt zich immers van massaproductie door technisch hoogwaardig binnenwerk.

Werken uitsluitend met FSC-hout.

Slimme oplossingen, zowel in strakke als organische vormen.

DE KERN VAN ZITCOMFORT OP MAAT GEMAAKT

Zitcomfort moet je direct voelen. Daarom maakt onze afdeling schuimverwerking met de hand alle denkbare vormen voor (design)meubels.

Milieuvriendelijk geproduceerd schuim.

Milieuvriendelijke lijm.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN VERTAALD IN TECHNIEKEN

Dankzij onze unieke techniek kunnen wij de meest uiteenlopende stiksels produceren, speciaal voor high end producten met zeer hoge kwaliteitseisen. Daar gebruiken wij de unieke naaimachine voor, waarvan er slechts twee in Nederland zijn.

Alle soorten garen.

Binnen twee weken jouw meubel volledig af.

Wij denken vooruitstrevend, produceren maatwerk én zijn duurzaam... Op een eigenzinnige manier!

Passie voor stoffering.
De perfecte combinatie tussen mens en machine.